Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Vraag naar de mogelijkheden

Partnerschap met Prisma

Prisma kozijnen is gespecialiseerd in het begeleiden en projectbegeleiding van groot- en kleinschalige projecten. Voor nieuwbouw, renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw. Prisma biedt u als zakelijke relatie graag meer. Naast kwalitatief onderhoud, profiteren aannemers bij Prisma van meer extra’s. Zo denken we graag vooraf mee in het ontwerp op zoek naar de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Wij kunnen u  begeleiden bij het hele verkooptraject van kunststof kozijnen voor uw klanten. U bent bijvoorbeeld samen met uw klanten van harte welkom in onze showroom. Daarbij kunnen wij u en uw klanten adviseren.  Aan u de keuze.

Vakkundig advies ter plaatse

Begeleiding van het hele verkooptraject

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Samen met uw klant welkom in onze showroom

Vertrouwde partners

Prismakozijnen werkt uitsluitend met hoogwaardige partners, die voldoen aan alle certificeringen en keurmerken. Professionaliteit en kwaliteit is een kernwaarden bij Prisma vandaar hebben wij gekozen voor de beste partners! We hebben een samenwerking met de volgende partners:

Winkhaus overtuigt zijn klanten al sinds 160 jaar met innovatieve producten en competente service Made in Germany. Wereldwijd waarderen architecten en gebruikers de veelzijdige prestaties en hoge kwaliteit van onze innovatieve systeemoplossingen voor toegangsorganisatie, raamtechniek en meerpuntvergrendelingen die gebouwen rondom veiliger maken. Het traditionele familiebedrijf heeft vestigingen in Telgte, Münster, Meiningen en heeft dochterbedrijven in meerdere landen.

De VEKA-kwaliteit staat voor een intergale kwaliteitsbelofte voor alle profielsysytemen en die veel verder gaat dan onze producten alleen. VEKA producten voldoen uiteraard aan de hoogte kwalitetsstandaards voor kozijnprofielen die in Duitsland gelden, de RAL-Klasse A (volgend DIN EN 12608, klasse A). Bij de doorontwikkeling van de profieltechnologie kan er tenslotte maar een doel zijn en dat is het verbeteren van prestaties. De eisen die aan kozijnprofielen worden gesteld worden vortdurend aangescherpt.

Veka heeft sinds haar oprichting in 1969 een pioniersrol bij de ontwikkeling van profielen gespeeld en een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de goede nm die kunststof kozijnen tegenwoordig hebben. Deze weg zal VEKA ook in de toekomst consequent blijven volgen.

Scheuten behoort tot de top 5 van onafhankelijke glasbedrijven in Europa en ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten. Vanuit een eigen netwerk van regionale productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Duitsland levert de glasexpert betrouwbaar en snel glasproducten met thermische en geluidsisolatie, brand-, zon- en warmtewering, letsel- en inbraakveiligheid en design aan de (inter)nationale bouwwereld.

De BUVA Isotone serie onderdorpels is samengesteld uit glasvezelversterkt kunststof (GVK). Het profiel bestaat hoofdzakelijk uit zuiver glas en heeft een gestructureerd oppervlak door een zwarte Uv-bestendige coating met korund korrels. De neuten zijn van polyethyleen. Belangrijke voordelen zijn het zeer lage gewicht, de enorme sterkte, breukvastheid en de minimale uitzettingscoëfficiënt.
De standaard BUVA-Isotone onderdorpels hebben in basis al een gunstige isolatiewaarde. Omdat de glasvezelversterkte onderdorpel holle kamers heeft, functioneert de aanwezige lucht als perfecte isolator. Daarnaast is er voor houten gevelelementen de geïsoleerde uitvoering waardoor de Ufr-waarde van de onderdorpel beter is dan HR++ glas !! Afhankelijk van de uitvoering varieert de Ufr-waarde tussen 0,89 en 1,85 W/m²K. Met deze waarden is de onderdorpel toepasbaar in Passiefhuis kozijnen en andere energiezuinige kozijnconcepten.

Overal in de wereld is Roto een synoniem voor vernieuwende, geïndividualiseerde en veilige beslagsystemen, die voor iedereen meerwaarde geven aan ramen en deuren.
Onze oplossingen verenigen veiligheid, energiecontrole en comfort in de woningen en creëren zo een echte meerwaarde.

Als marktleider in raam- en deurtechnologie onderhouden wij een permanente dialoog met onze klanten en passen we ons aan om steeds aan hun behoeften te beantwoorden.

Onze nabijheid met de klant schept in alle vertrouwen een duurzaam partnerschap. Bovendien is ze tegelijkertijd het resultaat de een basis voor technisch vernieuwende producten en diensten, gericht op de vraag van de klant – zo is ze een voorwaarde voor het succes van onze partners en klanten.

Duco ‘Ventilation & Sun Control’ is gestart in 1991 en op vandaag gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur van 101.000 m2 (verspreid over twee sites) in Veurne (België), gelegen langs de E40 autosnelweg Oostende-Calais. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij Duco dan ook centraal.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

Duco behaalde reeds verschillende internationale awards op het vlak van innovatie, management en export.

Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft Duco alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen. Duco biedt dan ook een marktgericht gamma designgeavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij komen zo snel als mogelijk bij u terug.

    Voornaam *
    Achternaam *
    E-mail *
    Telefoonnummer

    Waar kunnen wij mee helpen?