Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Vraag een offerte aan

De redenen om te kiezen voor kozijnen van Prisma.

In een behaaglijk warm huis is het plezierig thuiskomen. Op dat rijke woongevoel wilt u natuurlijk niet bezuinigen. Maar ondertussen blijven de stookkosten stijgen. Daar wilt u juist wél op besparen! Prisma reikt u de oplossing aan onze kozijnen met z’n unieke isolerende eigenschappen maakt onze kunststof raamsystemen het energieverschil. Daarbij zorgt het ook nog eens voor extra comfort!

Bij Prisma kozijnen heeft u de keuze uit verschillende profielen van Veka, elk met een eigen uitstraling. Op deze manier kunnen wij uw kozijn(en) precies naar uw wensen produceren. Veka voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Dit wordt iedere dag getest van basis- tot eindproduct (voldoet aan de eisen van ISO 9001). Systeemcertificaat goedgekeurd door alle certificeringen en keurmerken
Het verwarmen van een woning kost veel energie. Isoleren is daarom  noodzakelijk. Kunststof kozijnen zijn daarom een logische keus.  Kunststof is van nature een isolerend en dus ook warmte-isolerend. Het systeem van de kunststof profielen garanderen een hoge isolatiewaarde. De uitstekende thermische kwaliteiten leveren behalve wooncomfort ook een energiebesparing op. Een financiële meevaller voor de gebruiker en goed voor het milieu.

Het toepassen van Prisma kozijnen draagt bij aan het halen van de energieprestatienorm (EPN), die de overheid verplicht stelt bij bouw, verkoop of verhuur van woningen. Het is van belang om de CO2-uitstoot te verminderen om zo klimaatverandering tegen te gaan.

De kunststof profielen zijn vrij van groot onderhoud. Het materiaal is vuilafstotend, weerbestendig en bestand tegen aantasting van metalen door roest en verwering.

Kunststof rot niet. Schilderen  behoort definitief tot het verleden. Reken maar uit; alle jaren waarin de profielen zonder extra onderhoud ons klimaat trotseren. Het is duidelijk! Met deze onderhoudskosten levert dat een besparing op voor uw portemenee.

De kunststof profielen worden standaard versterkt. Een profiel forceren met tang, boor, glassnijder of schroevendraaier is niet mogelijk. Massieve stalen versterkingen verhogen de statische veiligheid en de vormvastheid van onze kozijnen. Daardoor is het systeem sterk inbraakwerend en blijft het decennialang betrouwbaar functioneren Daarnaast heeft het raamsysteem ook een barrière in het kaderprofiel. Deze barrière zorgt ervoor dat de sluitplaten nog moeilijker bereikbaar worden. Een compleet veilig raamelement stelt natuurlijk ook eisen aan het glas. Inbraakbestendig tripple gelaagd veiligheidsglas is altijd de beste keuze.

Lawaai vermindert het wooncomfort en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: ramen met onze Prisma kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Naar behoefte kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Onze kunstof kozijnen scoren zeer hoog op brandwerendheid. De uitgevoerde test classificatie WE (brandstabiel en temperatuurisolatie) heeft als resultaat dat het kozijn de 60 minuten WBDBO (weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag) ruimschoots haalt.
Kunststof kozijnen dragen niet alleen bij aan een veilige woonomgeving. Ze zijn ook uitstekend toepasbaar in ruimtes waar brandwering (volgens Bouwbesluit) een vereiste is, zoals op de werkplek, school en in openbare ruimtes.

Subsidie voor consumenten

Energie besparen zorgt voor een lagere energierekening, een prettig huis en minder CO2-uitstoot. (onderdeel van ons klimaat akkoord). De kosten verdien je vaak terug via de lagere energierekening. Maar je moet de maatregelen wel eerst betalen. Hoe doe je dat? Voor woningeigenaren is er de Subsidie Energiebesparing in Eigen Huis (SEEH). U kunt subsidie aanvragen voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. Wil u meer lezen over de mogelijkheden voor deze subsidie? Neem contact met ons op of kijk op onze consumenten subsidie pagina.

Meer Informatie
contact opnemen

Vertrouwde partners

Prismakozijnen werkt uitsluitend met hoogwaardige partners, die voldoen aan alle certificeringen en keurmerken. Professionaliteit en kwaliteit is een kernwaarden bij Prisma vandaar hebben wij gekozen voor de beste partners!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en wij komen zo snel als mogelijk bij u terug.

    Voornaam *
    Achternaam *
    E-mail *
    Telefoonnummer

    Waar kunnen wij mee helpen?